راهکارهای ساخت یافته مدیریت پروژه  می تواند باعث ایجاد ارزش افزوده برای دپارتمانهای فناوری اطلاعات شود.این درواقع رویکرید است که دفتر مدیریت پروژه و یا تیم مدیریت پروژه در قالب متدولوژی مدیریت پروژه برای انتشار سیستمها درون محیط محصول، تعریف می کنند .بخش های عملیاتی اغلب می بایست این فرآیند را با عنوان "انتقال به حالت پایدار" اجرا نمایند.این فرآیند این فرصت را به تیم پروژه می دهد

در ابتدا سعی بر آن است که قبل از معرفی رویکردهای چابک ، اشاره ای به روشهای سنتی و جاری متدولوژی توسعه نرم افزار داشته باشیم.یکی از مهترین بخش های توسعه نرم افزار شناخت نیازمندیهای و جمع آوری اطلاعات مربوط به آن می باشد . در روش سنتی اغلب نیازمندی قبل از آنکه الزام آن مشخص شود، با جزئیات طراحی می شودو لیستهای طولانی نیازمندیها مسئول افزایش هزینه تغییرات می شوند.

هدف از ديسپلين نيازمنديها عبارت است از:رسيدن به يك زبان مشترك با مشتري و ساير كارفرمايان در جهت آن كه قرار است سيستم بايستي چه كاري انجام دهد,فهم دقيق و صحيح نيازمندها در جهت ساخت سيستم خوب,تعريف مرز سيستم,برنامه ريزي مناسب جهت توليد سيستم,برآورد زمان و هزينه توليد سيستم,تمركز بر روي اهداف و نيازهاي كاربران. این دیسیپلین با دیسیپلین های مدل سازی کسب و کار ( Business Modeling ),تحليل و طراحي (Analysis & Design ),آزمون(Test), مديريت پيكربندي و تغييرات (Change&Configuration Management ),مديريت پروژه (Project Management ),محيط (Environment )در ارتباط می باشد.

متدولوژی آر یو پی ارائه شده توسط شرکت Rational، پرکاربردترین فرآیند تولید و توسعه نرم افزاری در دنیای کنونی است و به عنوان یک استاندارد صنعتی بالفعل در دنیای IT پذیرفته شده است. به گزارش رویتر در سال 2001 میلادی بیش از ششصد هزار شرکت تولید کننده نرم افزار، از ابزارهای شرکت Rational استفاده می کرده‌اند که این تعداد کماکان هم در حال افزایش است. این متدولوژی، برای انواع پروژه‌های نرم‌افزاری در دامنه‌های مختلف ( مانند سیستم‌های اطلاعاتی، سیستم‌های صنعتی، سیستم‌های بلادرنگ، سیستم‌های تعبیه شده، ارتباطات راه دور، سیستم‌های نظامی و ...) و در اندازه‌های متفاوت،

در دنياي نرم افزار كلمه “ فرآيند “ داراي معاني مختلفي مي باشد. وقتي به عنوان فعل به كار برده مي شود به معناي “هدايت گننده “ مي باشد. مانند هدايت كننده خطا و يا هدايت كننده پيغام .اگر به معناي اسم بكار برده شود بيشتر در اجراييات سيستم عامل استفاده ميگردد.در اين پروژه ما از مفهوم فرآيند كسب و كار به عنوان صفت استفاده مي نمائيم.با استفاده از اين مفهوم ما گام به گام قوانين را شناسائي و وسعي در حل بعضي از مشكلات كسب و كار مي نمائيم.

این مقاله شامل دو بخش اصلی می باشد که در قسمت اول درباره اهمیت و استفاده بهینه از امنیت در سیستم های مبتی بر معماری سرویس گرا و در بخش دوم طراحی سطح بالا برای سیستم فوق الذکر بحث خواهد شد. در بطن بخش های فوق به ده مرحله فرآیند در جهت کمک به ساخت سیستم های مبتی بر معماری سرویس گرا با رویکرد امنیت و همچنین به نحوه طراحی آنها و چگونگی پوشش دادن  موارد آزمون اشاره خواهد شد.